Saturday, 24 December 2011

i admit that i need you :(

ya , dulu memang aku jujur yang aku selalu abaikan kau kan ? hm , aku minta maaf weh , tp jujur now br aku tahu mana kawan mana taaaaak :( kau org yg slalu perhatikan aku dr jauh walaupun aku taknampak mende tuu ,aku JEALOUS tgkk DP kau with kawan kau tu td :( huhh , tp memang patod kau buwat cm tu kat aku , kau hugs kawan kau , then heppy2 with them , so aku pasrah we , aku happy kalau kau happy yahh ? kau takecare tau , aku nak kau tahu , now and start 2012 aku nak jaga kau :) aku nak kau ada di sisi aku :) no matter wht , kita akan bersama :)

iloveyouSAHABAT <3








Wednesday, 16 November 2011

yeah , i love you :)

HAHA , at least kan ? kau  berubah hati jugak kan ? thanks honey :) hihii ><  serius aku HONEST aku MISSSSS gilaa saat duludulu aku nan kau dho , kitaa CHATIN' sama-sama , kita TEXTIN' sama-sama , RINDU EACH OTHER sama samaa  , misss perkataann I @ YOU kitaaaa , aaaaaaaaaaaaaaaaaa , miss that MOMENT and at last i gettin'  backk noww , todayyyyyyyyyyyyyyy ! heheeee :D but , i know your heart still drop right /? hm , i'm sorry sebab I takbole nak heppy kan you ya ? bukan apa , tap you man and EGO you tinggi , I takud i masuk campur , I yg kenee meh >< hm , I harap you cepat cepat lhaa OKAY dr PROBLEM you yg tak tentu halaa tuu kay ? hm kay kay wish youu luck , boii :D

JUST FOR YOU AAA :)

Friday, 4 November 2011

imissyouu :(

hm , why did you make me like this  , huh  ? upset   :(, I love you very highly  , but now ? sorry it is not yet , but I hate you ++++++++++ know what ! erghh - "DAMN ! Do not force me hate you ! I not want to ! I do not hate the intention of you  , but  ? I forced you to do and create is my feeling you  ! I not want you there in my life  ! I hate you  ! away from my life  ! grrr --'


FYI : vengeance still burns within my heart